Hvad er økologisk slik?

Hvad er økologisk slik?

Surt, salt og sødt! Med økologisk slik, som får smag af saftig fersken, ægte lakridsrod og søde kakaobønner tilbyder Ekorrens Ekologiska en sundere bagatel i sliklandet Sverige.

Alt Ekorrens slik er økologisk certificeret og klimakompenseret. Meget af slikket er desuden vegetarisk, glutenfrit og laktosefrit. I sortimentet finder du favoritter som colaflasker, lakridshjul, gelehjerter og chokolade, men fremstillet af økologiske, naturlige råvarer.


100 % naturligt

Ingredienserne til Ekorrens slik er økologiske dyrkede. Det betyder, at bønderne hverken anvender kemiske bekæmpningsmidler, kunstgødning eller GMO-afgrøder. Desuden sørger de for, at dyrene lever et så naturligt dyreliv som muligt.


Det er, hvad det smager af

Alle smagsstoffer og farver i vores slik kommer fra rigtige frugter, planter og bær. Hvis slikket smager af jordbær, indeholder det jordbær. Der er heller ingen spor af kunstige farvestoffer. Ingen syntetiske søde- eller konserveringsmidler. Vi tillader heller ingen smagsforstærkere, hærdede fedtstoffer, GMO-afgrøder eller andre mærkelige ting.

Sukker

Sukker er ikke godt i store mængder. Men vi er sikre på, at økologisk, uraffineret rørsukker er betydeligt sundere end aspartam, acesulfam og andre syntetiske sødemidler, som de sukkerfri alternativer er stoppet med. Ingen ved, hvad der sker i kroppen, når alle de syntetiske stoffer blandes.

I Ekorrens økologiske slik er der ingen syntetiske farve- eller smagsstoffer. Ingen kunstige søde- eller konserveringsmidler. Ingen transfedtsyrer eller ikke bæredygtigt fremstillet palmeolie. Så forskellen på økologisk slik og konventionelt slik er stor.