Om Ekorrens Ekologiska
Om Ekorrens Ekologiska

Om Ekorrens Ekologiska

Ekorrens Ekologiska blev grundlagt i 2008 af Erika Hillergren og Charlotte Bladh André med en ambition om at vise, at økologisk er godt og at udvide slikhylden med et nyttigere alternativ. Ekorrens Ekologiska blev i efteråret 2014 købt af Arvid Nordquist som en naturlig tilføjelse til varemærket, som står for smag og bæredygtighed.

Erika Hillergren og Charlotte Bladh André startede med stor overbevisning, energi og lyst Ekorrens Ekologiska i 2008. Det måtte blive et egern (ekorre), fordi det er en energisk figur, som arbejder bæredygtigt. Desuden starter egernets navn på svensk med eko, ligesom økologisk hedder ekologisk på svensk. Ekorrens Ekologiska skal lokke flere til at træffe økologiske valg på hylderne. Et økologisk mærke (som EU-bladet eller KRAV) fortæller, at varen er fri for kunststoffer og fremstillet på en bæredygtig måde.

Ekorrens Ekologiska står desuden for et ønske om, at flere skal opdage, at økologisk er bedre – både for vores sundhed, for dyrene og naturen. Svenskere er verdensmestre i slikspisning, og vi er mange, der spekulerer over hvad vi egentlig propper os med.

Hos Arvid Nordquist er smag og bæredygtighed i højeste fokus. Vi deler Erika og Charlottes vurderinger, når det gælder økologi og bæredygtighed. Og vi er alle af den mening, at forbrugeren nemt skal kunne købe god mad fra dyr og natur, som passes med respekt. Derfor føltes opkøbet af Ekorrens Ekologiska i efteråret 2014 som et selvfølgeligt valg.

Erhvervelsen af Ekorrens Ekologiska ligger helt på linje med Arvid Nordquists fokus på langsigtet, bæredygtig forretning. Varemærket og sortimentet udvikler desuden vores position inden for kategorien konfekture.

Håkan Ljungqvist, direktør i Arvid Nordquist

Alt Ekorrens slik er økologisk certificeret og klimakompenseret. Meget af slikket er desuden vegetarisk, glutenfrit og laktosefrit.