Pressiado

Pressiado

Mørkristet — Behagelig & Nøddeagtig

En af de bedste måder at brygge kaffe på er i en stempelkande. Flere og flere har opdaget dette, og det at brygge kaffe i en stempelkande er en opadgående tendens. Forvarm kanden. Varm vandet op. Doser kaffen efter antallet af kopper. Hæld vand på, og rør om med en ske. Lad kaffen trække i 4 minutter, og tryk herefter langsomt stemplet ned.

Ristning
Mørkristet
Syrlighed
Lys
Krydret
Karamel
Rundhed
Runde
Frugtighed
Brombær
Nødder/chokolade
Mandel

Bedst at brygge med

Pressiado eller percolator.

100% certificeret Arabica Beans Fra

Brasilien, Colombia, Indonesien, Mellemamerika og Østafrika.

100% certificeret bæredygtighed

100% certificeret bæredygtighed

Kaffe skal smage godt, også bagefter. Når vi producere vores kaffe ønsker vi at fremme den menneskelige velfærd, og bidrage til social trivsel og udvikling. Vores certificering garanterer at vi opfylder de højeste miljøkrav.

Læs mere om betydningen af trediepartscertificeret bønner