BÆREDYGTIGE VASKETIPS

Vasketips der holder, både for dit tøj og for miljøet.

Vasketips som holder, både for vaskeresultatet og for miljøet.

Sorter altid vasken i fire forskellige grupper: hvid vask, lyse farver, mørke farver samt sensitive materialer som uld og silke.

Anvend altid en vaskepose til tøj såsom BH med bøjle, som ellers kan skade din vaskemaskine.

Vask tøjet med vrangen ud for mere skånsomt resultat, så slipper du for falmede sømme og fnuldrede uldtrøjer.

Vask ved 40 grader bruger kun halvt så meget energi sammenlignet med en vask ved 60 grader. Hvis tøjet ikke er meget snavset kan du vaske ved 30 grader, da A+ flydende vaskemiddel er efftektivt allerede ved lave temperaturer.

Sengetøj, undertøj og håndklæder er bedst at vaske ved 60 grader for at bakterier skal forsvinde.

Anvend gerne A+ flydende vaskemiddel, da det er mere skånsomt mod dit tøj og din vaskemaskine end pulver er. Pulver er derimod bedre hvis du har meget beskidt hvidt tøj.

Vær opmærksom på doseringen så vasken bliver så ren som muligt og du skåner både miljøet og sparer penge. For meget vaskemiddel danner skum og risiko for at vaskemidlet ikke skylles ordentligt ud.

Når du fylder tøj i maskinen og du kan få en hånd eller doseringskugle ovenpå tøjet har du fyldt den korrekt og skåner på den måde miljøet. Hvis du vasker uld, er det max 3 stykker tøj ad gangen..

Tørreskab bruger dobbelt så meget el som en tumbler. Men tumbler slider mere på tøjet. Bedst, billigst og mest skånsomt er at lade tøjet tørre ad sig selv.

Har du tanker og spørgsmål omkring vores produkter som du ikke har fået svar på? Tøv ikke med at kontakt os, vi arbejder altid på at levere korrekt information og service til vore forbrugere!