Vind en SUP med DUCK

Du har nu muligheden for at deltage i DUCK® konkurrencen, hvor du kan vinde en SUP, perfekt til både dovne og aktive sommerdage! Følg de enkle trin nedenfor for at deltage i konkurrencen.


Samtykke

KONKURRENCEVILKÅR

Arrangør
Konkurrencen er arrangeret af Non Food marketingafdelingen hos Arvid Nordquist, som markedsfører, sælger og distribuerer DUCK® i Danmark. Alle spørgsmål vedrørende konkurrencen besvares af marketingteamet hos Arvid Nordquist. Kontakt os med spørgsmål på e-mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinder
DUCK® marketingteamet vil være juryen og udvælge 10 vindere den 1. juni 2023. Vinderne vil få besked på den e-mailadresse, der er indsendt sammen med konkurrencebidraget. Juryens afgørelse kan ikke ankes.

Præmie
Præmien i konkurrencen er en SUP til en værdi af omkring SEK 2300. Overskuddet kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. En eventuel overskudsskat varetages af vinderen.

Håndtering af persondata
De personoplysninger, du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil blive behandlet efter databeskyttelsesforordningen og vil kun blive brugt af Arvid Nordquist HAB i forbindelse med konkurrencen. Efter at konkurrencen er afsluttet, slettes personoplysningerne. Her kan du læse hele vores persondatapolitik.