VIND ET INSTAX MINI 11 KAMERA FRA FUJIFILM

Nu har du mulighed for at vinde et Instax mini 11 kamera fra FUJIFILM til en værdi af 699 DKK. For at deltage i konkurrencen skal du svare på et spørgsmål og begrunde hvorfor du bør vinde. Vi trækker en heldig vinder hver uge indtil jul. Held og lykke!

Sådan deltager du:Konkurrenceperioden

Konkurrencen løber frem til jul og arrangeres af Arvid Nordquist ApS (cvr nr: 26675774).

Deltag sådan

Du deltager ved at svare på et spørgsmål og begrunde hvorfor du bør vinde. Det er tilladt at deltage flere gange i konkurrenceperioden, men samme person kan kun udtrækkes som vinder en gang i det samlede konkurrenceforløb. Vi trækker en vinder hver uge frem til jul.

Hvem kan deltage?

For at deltage skal du bo og have folkeregisteradresse i Danmark samt være fyldt 18 år. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres eller værges samtykke for at deltage.

Du skal endvidere acceptere konkurrencebetingelserne. Hverken ansatte, pårørende til ansatte hos Arvid Nordquist eller samarbejdspartnere, kan deltage i konkurrencen.

Hvordan er proceduren hvis jeg vinder?

Vinderne får besked via mail efter endt konkurrence. Her aftales levering af præmien med vinderen. Fragt betales af Arvid Nordquist.
Deltageren er selv ansvarlig for at den angivne mailadresse er korrekt og at vindermailen ikke havner i spamfiltret. Besvares vindermailen ikke inden for 14 dage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Hvordan udvælges vinderne?

Ud fra de korrekte besvarelser, trækkes tilfældig en vinder hver uge. Vindere vil modtage et Instax mini 11 kamera (farver kan variere) til en værdi af ca. 699 DKK. Præmien kan ikke byttes til kontanter.

Håndtering af personoplysninger

Ved at godkende konkurrencebetingelserne, giver du dit samtykke til denne personoplysningshåndtering:

De personlige oplysninger, der gives i forbindelse med konkurrencen, vil blive behandlet i forhold til GDPR, og vil kun blive brugt af Arvid Nordquist i forbindelse med konkurrencen. Efter konkurrencen bliver alle data slettet. Læs hele vores persondatapolitik her.

Kontakt

Har du spørgsmål til konkurrencen er du velkommen til at kontakte os på + 45 32 62 00 81 eller sende en mail til vores nordiske kundeservice konsumentkontakt@arvidnordquist.se.

Arvid Nordquist ApS. Frederiksholms Kanal 4B 1. sal, 1220 København K, Denmark

Varemærke og copyright

Alle varemærker og andre materialer på denne hjemmeside er beskyttet af generelle immaterialretlige bestemmelser og tilhører Arvid Nordquist eller en 3.part. De kan derfor ikke anvendes uden skriftlig aftale med Arvid Nordquist eller 3.part.

Ansvar og rettigheder

Arvid Nordquist er ikke ansvarlig for, direkte- indirekte eller utilsigtede tab som følge af brugen af hjemmesiden. Arvid Nordquist forbeholder sig retten til at ændre i kampagner/kampagneperioden i tilfælde af udefrakommende hændelser.
Arvid Nordquist og 3. part, er fritaget for ethvert ansvar i forbindelse med skade, eller skader forårsaget af deltagelse i denne kampagne, ved modtagelse samt brug af denne præmie.