Portrait of a charming young female with red hair and freckles isolated on white applying a anti age cream on her face and nose smiling.

SIMPLE

Hele ideen bag Simple er, at din hudplejerutine skal være nem, enkel og til at betale. Alle produkterne i sortimentet er særligt udviklet til sensitiv hud, men kan bruges af alle hudtyper.

Simple består af en komplet serie af spændende hudplejeprodukter, som du ikke kan undvære, når du først har prøvet dem. Sortimentet er bygget op omkring basisprodukter fyldt med plejende og styrkende ingredienser, der sørger for at holde hudbarrieren stærk.

Simple blev grundlagt i 1960 i England, og allerede dengang var brandet foran for sin tid. I dag er Simple en af de mest solgte hudplejeserier i England overhovedet.


Alle produkterne er dermatologisk testede og lavet udelukkende med hudelskede ingredienser, fordi Simple mener, at ingredienserne der udelades fra produkterne, er lige så vigtige som dem der lægges i. Derfor siger Simple, nej tak til barske ingredienser, kunstige parfumer og farvestoffer som kan påvirke huden negativt.  

De forsøger at reducere påvirkningen af miljøet og det aftryk de sætter på jorden. Flere af produktemballagerne er lavet af genanvendt plastik, hovedparten af deres wipes er bionedbrydelige og alle produktemballagerne kan genanvendes.

Simples produkter er varemærket er PETA Cruelty-free certificeret, mens ingen af produkterne testes på dyr. Mange af produkterne er også vegansk certificerede og dette er naturligvis angivet på emballagen.