HiPP børnemad

HiPP børnemad

HiPP tilbyder 100% økologisk børnemad. Grunden er madglæde og gode, økologiske råvarer af høj kvalitet samt fokus på bæredygtighed i hele værdikæden.

HiPP børnemad tilbyder forbrugerne 100 % økologisk børnemad, modermælkserstatning og vælling og er desuden verdens største fremstiller af færdiglavede, økologiske børnemadsprodukter. HiPPs passion er god, økologisk og næringsrig mad, som bidrager til småbørns vækst og udvikling. Madglæde og smagsoplevelser er vigtige, og derfor er maden også fremstillet af fine, økologiske råvarer af høj kvalitet.

HiPPs arbejde med bæredygtighed er centralt i organisationen og betyder fokus på hele værdikæden.  Hvordan man aktivt arbejder med grundlæggende miljøspørgsmål sammenfattes i en årlig miljørapport, se www.hipp.dk . Produktionen i Pfaffenhofen i Tyskland sker med vedvarende energi.

Arvid Nordquist HAB introducerede HiPP på det nordiske marked i 2002. I dag er HiPP et velkendt varemærke inden for børnemad med en markedsandel i segmentet for børnemad på glas i Sverige på ca 18 %.