Dette er Arvid Nordquist HAB

Dette er Arvid Nordquist HAB

Arvid Nordquists interesse for smag begyndte med grundlæggerens delikatesseforretning, som slog dørene op på Nybrogatan i Stockholm i 1884. I dag er vi et nordisk handelshus med virksomheder i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Lige fra starten har Arvid Nordquist bragt smagsoplevelser fra hele verden til Sverige og videre til sine nabolande gennem stærke internationale varemærker og ikke mindst gennem Arvid Nordquists kaffe, der ristes på virksomhedens eget kafferisteri i Stockholm. Vi er ca 210 medarbejdere  med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo og København. Størstedelen af medarbejderne er ansat i salgs- og marketingsafdelingen. I Solna lige udenfor Stockholm City ligger vores kafferisteri. Arvid Nordquist er tredje generation i familievirksomheden og ledes af Anders Nordquist. Kvalitet, service og bæredygtighed er vigtig for Arvid Nordquist.

"Produkter som belaster miljøet mindst muligt er kvalitet"

Anders Nordquist

Virksomheden i Danmark startede i 2002 med åbningen af et salgskontor. Det første agentur for Arvid Nordquist Danmark kom i 2003 med Hipp børnemad. I dag er porteføljen udbygget, så den omfatter flere internationale varemærker.

Anders Nordquist
Anders Nordquist →
Besked fra den administrerende direktør
Bengt Nordquist 1912-1991
Bengt Nordquist 1912-1991 →
Historien om Arvid Nordquist
Arvid Nordquist 1858-1922
Arvid Nordquist 1858-1922 →
Historien om Arvid Nordquist