Fra den administrerende direktør

Fra den administrerende direktør

I 2014 tog vi det skridt at satse på kun at tilbyde bæredygtighedscertificeret kaffe til vores kunder og forbrugere. Det var en stor beslutning, da det er en udfordring at finde certificeret kaffe af den kvalitet, vi efterspørger, og til rimelige priser. Men det var også en vigtig beslutning for at vi kan garantere, at der er taget hensyn til mennesker og miljø i vores værdikæde. Det er derfor glædeligt at konstatere her et år senere, at vores kunder og forbrugere har budt vores beslutning velkommen og vælger vores kaffe i endnu større udstrækning end tidligere.


Efterspørgslen på især økologiske fødevarer er steget fantastiske i antal, og allerstørst er stigningen på Systembolaget. Vi er glade for, at vores kunders efterspørgsel går i samme retning som vores bestræbelse på at reducere virksomhedens påvirkning på miljø og menneske. Derfor tilbyder vi et endnu større udbud af bæredygtighedsmærkede produkter lige fra kaffe, børnemad og slik til vin. Vi scanner hele tiden markedet for fortsat at udvikle vores portefølje af fødevareprodukter, som både har en god smag og en god eftersmag.
For at gøre det nemmere for vores kunder og forbrugere at orientere sig blandt de mange forskellige mærkninger, som vi og andre aktører anvender, har vi også udviklet en certificeringsguide, som kan downloades på vores hjemmeside. Kig under vores bæredygtighedsfane, så får du en gennemgang af vores mærkninger med forskelle og ligheder. Vi har begyndt vores rejse mod et bæredygtigt Arvid Nordquist, og vi håber, at så mange som muligt af vores leverandører, kunder og forbrugere vil være med på denne rejse.


Med venlig hilsen

Signatur Anders Nordquist

Anders Nordquist

Administrerende direktør
Arvid Nordquist HAB