Vind et instax mini 11 kamera fra Fujifilm

Nu har du mulighed for at vinde et instax mini 11 kamera fra FUJIFILM til en værdi af 500kr. For at deltage i konkurrencen skal du svare på et spørgsmål og begrunde hvorfor du bør vinde. Vi trækker 3 tilfældige vinder d. 1. juni.

Simple Protect 'N' Glow!
Ny serie der beskytter huden og giver liv og glød til ansigtet! Produkterne er rige på antioxidanter, C & E vitamin og med SPF 30.

{}

Konkurrenceperioden

Konkurrencen løber i perioden 1/4-1/6-2022 og arrangeres af Arvid Nordquist ApS (cvr nr: 26675774).

Deltag sådan

Du deltager ved at svare på 1 spørgsmål og begrunde hvorfor du bør vinde. Det er tilladt at deltage flere gange i konkurrenceperioden, men samme person kan kun udtrækkes som vinder en gang i det samlede konkurrenceforløb. Vi skal modtage konkurrencebidraget senest 1. juni 2022.

Hvem kan deltage?

For at deltage skal du bo og have folkeregisteradresse i Danmark samt være fyldt 18 år. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres eller værges samtykke for at deltage.

Du skal endvidere acceptere konkurrencebetingelserne. Hverken ansatte, pårørende til ansatte hos Arvid Nordquist eller samarbejdspartnere, kan deltage i konkurrencen.

Hvordan er proceduren hvis jeg vinder?

Vinderne får besked via mail efter endt konkurrence, dog senest d. 1. juli 2022. Her aftales levering af præmien med vinderen. Fragt betales af Arvid Nordquist.

Deltageren er selv ansvarlig for at den angivne mailadresse er korrekt og at vindermailen ikke havner i spamfiltret. Besvares vindermailen ikke inden for 14 dage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Hvordan udvælges vinderne?

Når konkurrenceperioden er overstået, trækker en jury bestående af repræsentanter fra Arvid Nordquist 3 tilfældige vindere blandt alle de korrekte besvarelser. De tre vindere vil modtage et Instax mini 11 kamera til en værdi af ca. 500 kr . Præmien kan ikke byttes til kontanter.

Håndtering af personoplysninger

Ved at godkende konkurrencebetingelserne, giver du dit samtykke til denne personoplysningshåndtering:

De personlige oplysninger, der gives i forbindelse med konkurrencen, vil blive behandlet i forhold til GDPR, og vil kun blive brugt af Arvid Nordquist i forbindelse med konkurrencen. Efter konkurrencen bliver alle data slettet.

Kontakt

Har du spørgsmål til konkurrencen er du velkommen til at kontakte os på + 45 32 62 00 81 eller sende en mail til vores nordiske kundeservice Konsumentkontakt@arvidnordquist.se.

Arvid Nordquist ApS. Frederiksholms Kanal 4B 1. sal, 1220 København K, Denmark

Varemærke og copyright

Alle varemærker og andre materialer på denne hjemmeside er beskyttet af generelle immaterialretlige bestemmelser og tilhører Arvid Nordquist eller en 3.part.De kan derfor ikke anvendes uden skriftlig aftale med Arvid Nordquist eller 3.part.

Ansvar og rettigheder

Arvid Nordquist er ikke ansvarlig for, direkte- indirekte eller utilsigtede tab som følge af brugen af hjemmesiden.  Arvid Nordquist forbeholder sig retten til at ændre i kampagner/kampagneperioden i tilfælde af udefrakommende hændelser.

Arvid Nordquist og 3. part, er fritaget for ethvert ansvar i forbindelse med skade, eller skader forårsaget af deltagelse i denne kampagne,  ved modtagelse samt brug af denne præmie.