Smagoplevelser og moderne kvalitet

Smagsoplevelser og moderne kvalitet

Arvid Nordquist HAB er et svensk familieforetagende, der siden starten i 1884 har fokuseret på store smagsoplevelser og kvalitetsprodukter. I vores sortiment indgår fødevarer, kaffe fra vores eget risteri, vin, øl og siden 2016 også non food-produkter. Vi er i dag 286 medarbejdere i Norden, og sammen arbejder vi for at kunne tilbyde de bedste smagsoplevelser og produkter – samtidig med at vi gør vores bedste for at forbedre betingelserne for mennesker og minimere miljø- og klimapåvirkningen. Produkter med en så begrænset miljøpåvirkning som muligt er moderne kvalitet.

Vores virksomhed

Vi driver virksomhed inden for fire forskellige produktkategorier – fødevarer, vin og øl, kaffe og husholdningsartikler. Vi har salgs- og markedsføringsorganisationer i alle fire nordiske lande. Vi bearbejder alle kanaler, hvor der sælges fødevarer. Vi gennemfører mere end 100.000 salgsbesøg om året. Vores portefølje indeholder varemærker, som vi selv ejer, udvikler og producerer samt varemærker, som vi repræsenterer. Vores kunder er både den nordiske dagligvarehandel, inklusive alkoholmonopolet, restaurantbranchen og kontorvarebranchen, og indehaverne af de varemærker, vi repræsenterer.

Vision

"Vi er den bedste partner - vores kunder føler sig inspireret i mødet med os. Vi leverer stærke mærker med enestående kvalitet, service og værdi med hensyn til mennesker og miljø."

Vores service

Vi findes i alle fire nordiske lande og i alle kanaler, hvor der findes fødevarer

Vi har lang erfaring

Selvom vi har arbejdet i branchen i over hundrede år, er det ingen garanti for fortsat succes. Hver dag stræber vi efter at give vores kunder den bedst mulige service. Ved altid at stræbe efter at blive bedre udvikler vi hele tiden vores virksomhed. 

Vil du vide mere om, hvordan Arvid Nordquist har udviklet sig gennem tiderne? Så læs her:

Historien om Arvid Nordquist

Vores mærker