Smagoplevelser og moderne kvalitet

Smagsoplevelser og moderne kvalitet

Arvid Nordquist HAB er et svensk familieforetagende, der har forsynet markedet med store smagsoplevelser og moderne kvalitet siden begyndelsen i 1884. Vi repræsenterer mange forskellige mærker med producenter fra hele verden. Vores sortiment omfatter både mærker som vi udvikler, producerer og ejer og varemærker som vi repræsenterer. I vores sortiment indgår fødevarer, øl og vin, te, kaffe fra vores eget risteri og siden 2016 også non-food produkter.

Vores virksomhed

I dag er Arvid Nordquist til stede i hele Norden med fokus på at etablere nye brands, mens vi forsætter med at forfine stærke brands på vores marked. Vi ser os selv som en katalysator for bæredygtige produkter, når vi motiverer hovedmændene til at investere i bæredygtig produktion. Vi mener samtidig, at produkter med mindst mulig miljøpåvirkning er fremtiden og et bevis på moderne kvalitet. Derfor gør vi vores bedste for at forbedre betingelserne for mennesker og minimere miljø- og klimapåvirkningen. 

I alle fire nordiske lande arbejder vi sammen for at kunne tilbyde de bedste smagsoplevelser og produkter af høj kvalitet. Vores kunder er både den nordiske dagligvarehandel, inklusive alkoholmonopolet, restaurantbranchen og kontorvarebranchen, samt indehaverne af de varemærker, som vi repræsenterer. Vi gennemfører mere end 100.000 salgsbesøg om året. 

Vision

"Vi er den bedste partner - vores kunder føler sig inspireret i mødet med os. Vi leverer stærke mærker med enestående kvalitet, service og værdi med hensyn til mennesker og miljø."

Vores service

Vi er til stede i alle fire nordiske lande og i alle kanaler, der involverer fødevarer

Vi har lang erfaring

Selvom vi har været aktive i branchen i over 100 år, er det ingen garanti for forsat succes. Hver dag bestræber vi os på at give vores kunder den bedst mulige service. Vi gør samtidig vores bedste for konstant at udvikle og forbedre vores forretning, så vi bliver ved med at kunne tilbyde de bedste smagsoplevelser og produkter af høj kvalitet. 

Vil du vide mere om, hvordan Arvid Nordquist har udviklet sig gennem tiderne? Så læs her:

Historien om Arvid Nordquist