SÅDAN ARBEJDER VI MED

bæredygtighed i vores værdikæde

Vi arbejder for at tilfredsstille vores kunders behov for fødevarer og husholdningsprodukter af høj kvalitet uden at det bliver en hindring for kommende generationers muligheder for at tilfredsstille deres behov på samme måde.

Produkter med så lille miljøpåvirkning som muligt er nutidig kvalitet
Anders Nordquist

Vores produktportefølje spiller en afgørende rolle for vores påvirkning på mennesker og miljø, hvor hvert brand har sine individuelle bæredygtighedsudfordringer. Vores eget Arvid Nordquist Kaffe & Te har vi kontrol over selv. Derudover er vi ansvarlige for flere brands inden for fødevarer samt for vin- & øl producenter. Disse producenter deler i vid udstrækning de samme bæredygtighedsudfordringer, som vi har med vores kaffe. Derudover har vi hvad vi kalder husholdningsnære produkter, eller Non Food, hvilket inkluderer vask og rengøring, hudpleje og batterier, hvor bæredygtighedsudfordringerne er af delvis anderledes karakter. Fælles for flere af disse brands er, at de produceres i lande, eller med råvarer fra lande, langt væk. Dette medfører et ekstra stort ansvar.

Vores ansvar er at forsøge at forhindre eventuelle negative effekter, der kan opstå på grund af vores virksomhed. Det gør vi ved løbende at analysere risici og kortlægge tiltag i vores leverandørkæde.

VORES BÆREDYGTIGHEDSARBEJDE OMFAVNER TRE OMRÅDER

bæredygtighed i vores værdikæde

SC Johnson

forpligtet til at gøre verden bedre i dag for kommende generationer

KWV

Vin- og spiritusproducent med omfattende bæredygtighedsarbejde

Nissin Foods

En bæredygtig fremtid

Arvid Nordquist Kaffe

Læs mere om bæredygtighedsarbejdet bag vores kaffe.

Læs mere

Code of conduct

Læs vores Code of conduct

Bæredygtighedsrapport

Læs vores bæredygtighedsrapport

Certifieringsguide

Læs vores certifieringsguide