Arvid Nordquist

Fødevarer & konfekture

Hjem for gode varemærker

Kun det bedste er godt nok

Købmanden Arvid Nordquist var allerede i starten af det 19 'ende århundrede en dedikeret importør af udenlandske delikatesser. Denne import af delikatesser lever stadig i dag i kraft af vores rolle som distributør.

Arvid Nordquist Fødevare- og Konfekture portefølje indeholder stærke fødevarebrands med produkter, der er velkendte inden for dagligvarer, hoteller, restauranter, café- og servicebranchen. Vores idé er at skabe en bæredygtig forretning med frugtbare samarbejder med vores brandejere og kunder. På den måde får vi værdikæden til at vokse i flere generationer. Vil du vide mere om Arvid Nordquist som forretningspartner, om vores ledelse eller virksomhedens vision? Det kan du finde her – Om Arvid Nordquist.

Købmanden Arvid Nordquist var allerede i starten af det 19'ende århundrede en dedikeret importør af udenlandske delikatesser

Fødevarebæredygtighed

Produkter med mindst mulig miljøpåvirkning er fremtiden og et bevis på kvalitet. Vi ser os selv som en katalysator for bæredygtige produkter, når vi motiverer hovedmændene til at investere i bæredygtig produktion. 

Kontrol rapport link

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter.

Klik her