VIND MED VASELINE!

Nu har du muligheden for at vinde et par fede skibriller samt lækre Vaseline produkter til en værdi af 750 kr.For at deltage i konkurrencen skal du svare på et spørgsmål og begrunde, hvorfor du bør vinde. Blandt de korrekte besvarelser trækkes der fem tilfældige vindere.

Kløver Vaseline er den originale og populære klassiker tilbage fra 1870, som kommer i den velkendte gule dåse.

Kløver Vaseline er et helt naturligt produkt af naturlig olie, og indeholder kun vaseline (også kaldet petrolatum). Produktet er derfor fri for parfume, konserveringsmidler samt farvestoffer.

Vaselinen indkapsler fugt og accelererer hudens naturlige evne til at hele tør hud indefra. Den indkapslende funktion virker også beskyttende på meget tør og sprukken hud – og er derfor ideel til de koldere tider, hvor huden udtørrer hurtigere.

Du deltager i konkurrencen ved at:

1.Svare korrekt på spørgsmål

2.Udfylde formularen nedenfor og fortælle os hvorfor det er dig, som skal vinde præmien

 

KONKURRENCEBETINGELSER

Konkurrenceperioden

Konkurrencen løber i perioden 1. november 2023 til 31. januar 2024  og arrangeres af Arvid Nordquist ApS (cvr nr: 26675774).

Deltag sådan

Du deltager ved at svare på et spørgsmål og begrunde hvorfor du bør vinde. Det er tilladt at deltage flere gange i konkurrenceperioden, men samme person kan kun udtrækkes som vinder en gang i det samlede konkurrenceforløb. 

Vi trækker 5 vindere d. 1. feb 2024. 

Hvem kan deltage?

For at deltage skal du bo og have folkeregisteradresse i Danmark samt være fyldt 18 år. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres eller værges samtykke for at deltage.

Du skal endvidere acceptere konkurrencebetingelserne. Hverken ansatte, pårørende til ansatte hos Arvid Nordquist eller samarbejdspartnere, kan deltage i konkurrencen.

Hvordan er proceduren hvis jeg vinder?

Vinderne får besked via mail. Her aftales levering af præmien med vinderen. Fragt betales af Arvid Nordquist. Deltageren er selv ansvarlig for, at den angivne mailadresse er korrekt, og at vindermailen ikke havner i spamfiltret. Besvares vindermailen ikke inden for 14 dage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Hvordan udvælges vinderne?

Der trækkes 5 tilfældige vindere blandt besvarelserne. De trækkes af en jury bestående af repræsentanter fra Arvid Nordquist. Vinderen vil modtage skibriller til en værdi af ca. 750 kr. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller produkter. 

Håndtering af personoplysninger

Ved at godkende konkurrencebetingelserne, giver du dit samtykke til denne personoplysningshåndtering:

De personlige oplysninger, der gives i forbindelse med konkurrencen, vil blive behandlet i forhold til GDPR, og vil kun blive brugt af Arvid Nordquist i forbindelse med konkurrencen. Efter konkurrencen bliver alle data slettet.

Kontakt

Har du spørgsmål til konkurrencen er du velkommen til at kontakte os på + 45 32 62 00 81 eller sende en mail til vores nordiske kundeservice Konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Arvid Nordquist ApS. Frederiksholms Kanal 4B 1. sal, 1220 København K, Denmark.

Varemærke og copyright

Alle varemærker og andre materialer på denne hjemmeside er beskyttet af generelle immaterialretlige bestemmelser og tilhører Arvid Nordquist eller en 3.part. De kan derfor ikke anvendes uden skriftlig aftale med Arvid Nordquist eller 3.part.

Ansvar og rettigheder

Arvid Nordquist er ikke ansvarlig for, direkte- indirekte eller utilsigtede tab som følge af brugen af hjemmesiden. Arvid Nordquist forbeholder sig retten til at ændre i kampagner/kampagneperioden i tilfælde af udefrakommende hændelser.

Arvid Nordquist og 3. part, er fritaget for ethvert ansvar i forbindelse med skade, eller skader forårsaget af deltagelse i denne kampagne, ved modtagelse samt brug af denne præmie.

Vaseline ejes af Unilever Group og distribueres af Arvid Nordquist ApS