Vaseline Beauty Hacks

Der er en grund til, at Vaseline® er kendt som den originale "Wonder Jelly" - fordi den har en række anvendelser, hvor nogle er mere usædvanlige end andre. Det er et alsidigt produkt, og der er mange der bruger Vaseline® som et skønhedsprodukt. Her er blot nogle af de mange fantastiske anvendelser af Vaseline®, som du måske ikke har prøvet.

1. Slugging K-beauty ansigtsrutine der trender på TikTok som har over 25,4 million visninger. Se video lavet af Vaseline US her: Slugging 101 with Vaseline - YouTube

 

2. Plej tørre sprækkede læber - Påfør Vaseline® som læbepomade for at fugte og pleje dine læber.

 

3. DIY lip peeling med sukker – Bland lidt sukker sammen med Vaseline® og børst forsigtigt læberne med en tør ekstra blød tandbørste for at eksfoliere

 

4. Før farvning af bryn / vipper - Påfør et tyndt lag Vaseline® på huden omkring dine bryn eller vipper, før du påfører farven for at undgå misfarvning. Kan også bruges omkring hårgrænsen inden farvning af hår på hovedet. OBS, husk ikke at anvende Vaseline® på hårstråene, da hårfarven ikke klæber sig til det.

 

5. Blødgør tørre hudområder som hænder, albuer, knæ

 

6. Fugter og heler tørre, revnede hæle - Påfør Vaseline® på rene fødder før sengetid for hydrering. Sov med en tynd bomuldssok på dine fødder. 

7. Modvirker vabler - Vaseline® bruges til at modvirke gnidning når du dyrker sport, eller når du har et par nye sko, som du skal gå til. Påfør et tyndt lag Vaseline på hælen eller der hvor det gnaver for at reducere friktion og modvirke vabler. 

8. Lav den egen unikke farvede løbepomade ved at blande Vaseline® med en løs øjenskygge. Jo mere pigment fra øjenskyggen desto bedre farvet læbepomade får du.

9. Åbn stædige neglelakflasker - Påfør et lag Vaseline® så tæt på kanten af hætten som muligt og drej med et fast greb.

10. Få din parfume til at holde længere - påfør Vaseline® Gnid en lille mængde Vaseline ind i de områder, hvor du normalt har din parfume, og påfør derefter din duft som normalt.

11. Brug af Vaseline under øjnene reducerer ikke rynker, men hvis du er tilbøjelig til at blive meget tør omkring øjenområderne, skal du tilføje et tyndt lag oven på din øjencreme for at låse fugt inde.

12. Beskyt din hud, når du farver hår - Påfør et tyndt lag Vaseline omkring din hårgrænse, før du farver håret for at undgå misfarvning af huden. OBS, pas på ikke at få Vaseline på hårstråene, da hårfarven ikke klæber sig til det.

13. Pas på dine negle - Hold dine neglebånd bløde ved at massere et tyndt lag Vaseline ind i din negleplejerutine. Du kan også lægge et tyndt lag Vaseline omkring dine negle, før du påfører neglelak for at undgå misfarvning på huden. 

14. Øjenvipper - Ny trend viser, at du kan bruge et tyndt lag Vaseline på dine øjenvipper og derefter bøje dem og ikke bruge mascara. Vi opfordrer til at være forsigtig og til at bruge et tyndt lag, så du ikke får Vaseline i øjnene. 

icons.png