Karriere

"Vi er et familieforetagende. Hos os kan du være sikker på, at din indsats vil blive værdsat, og at du vil være i stand til at gøre en forskel. Du kommer til at arbejde med produkter, som mange har et forhold til. Derfor kommer du aldrig til at mangle samtaleemner omkring middagsbordet. Vi arbejder med smagsoplevelser og produkter, der gør hverdagen lidt nemmere. Vi stræber os også på at sikre, at produktionen viser hensyn til mennesker og miljø. Lyder det interessant og fremfor alt sjov? Hvis du også er en motiveret person, der kan lide at være en del af et stærkt team og bidrage til succes, vil vi meget gerne høre fra dig."

Vi søger

Ansvarsfulde, initiativrige og engagerede medarbejdere med forretningssans og en god samarbejdsevne. Digitale færdigheder er også et plus. 

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE ARVID NORDQUIST?

Vi er en vidensvirksomhed med korte beslutnings- og rapporteringsveje. Vi har langsigtede og bæredygtige værdier og arbejder med kvalitet og kvalitetsprodukter. Hos os er tempoet højt, og vi har mange internationale kontakter. Du kan blive en del af en succesrejse og skabe historie i dagligvarehandlen. Sammen med kolleger kan du aktivt bidrage til at mindske indvirkningen på miljø og menneske.