Karriere

"Vi er et familieforetagende. Hos os gør din indsats en forskel, og du kan være med til at påvirke. Du arbejder med produkter, som mange har et forhold til. Du kommer aldrig til at mangle samtaleemner omkring middagsbordet. Vi arbejder med smagsoplevelser og produkter, der gør hverdagen nemmere. Samtidig arbejder vi med at sikre, at de er produceret med hensyntagen til menneske og miljø. Lyder det interessant og ikke mindst sjovt? Hvis du også er en engageret person, der kan lide at være en del af et stærkt team og bidrage til succes, vil vi meget gerne høre fra dig."

Vi søger

Ansvarsfulde, initiativrige og engagerede medarbejdere med forretningssans og en god samarbejdsevne. Hvis du har erfaring med digitale løsninger, er det en fordel.

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger

HVORFOR SKAL DU VÆLGE ARVID NORDQUIST?

Vi er en vidensvirksomhed med korte beslutnings- og rapporteringsveje. Vi har langsigtede og bæredygtige værdier og arbejder med kvalitet og kvalitetsprodukter. Hos os er tempoet højt, og vi har mange internationale kontakter. Du kan blive en del af en succesrejse og skabe historie i dagligvarehandlen. Sammen med kolleger kan du aktivt bidrage til at mindske indvirkningen på miljø og menneske.