100% certificeret bæredygtighed

100% certificeret bæredygtighed

Kaffe skal smage godt, også bagefter. Når vi producere vores kaffe ønsker vi at fremme den menneskelige velfærd, og bidrage til social trivsel og udvikling. Vores certificering garanterer at vi opfylder de højeste miljøkrav.

Læs mere om betydningen af trediepartscertificeret bønner
Certificeringsguide

Certificeringsguide

Flere og flere kaffeprodukter på markedet har forskellige mærkninger. For at tydeliggøre hvad disse mærkninger står for og hvad de indebære, har vi lavet en lille guide og bedt en extern part gennemgå kriterier og baggrund omkring de mest almindelige. Læs mere om mærkningerne og se vores certificeringsguide.

Hvad betyder certificeringerne?
UTZ Certified →

UTZ Certified står for et holdbart landbrug og bedre muligheder for landmændene, deres familier og vores planet.

Fairtrade →

Fairtrade arbejder for at avlere og ansatte får forbedret økonomiske vilkår gennem kriterier for højere lønninger og en minimumspris som overstiger produktionsomkostningerne.

KRAV →

KRAV er en kontrolforening for økologisk produktion. KRAVs målsætning er at udvikle en langsigtet, bæredygtig og fra forbrugernes synsvinkel tillidsvækkende produktion af fødevarer og andre produkter af høj kvalitet.

vi tager kaffen grøn

vi tager kaffen grøn

Hver kop kaffe du drikker bidrager til plantning af nye træer i de kaffevoksende lande.

Læs mere om hvordan vi mindsker vores påvirkning af miljøet
la cumplida

la cumplida

Igennem flere år har Arvid Nordquist haft et dybt og langsigtet arrangement i kaffefarmen La Cumplida, i Nicaragua.  Fokus ligger på at farmen skal drives miljøvenligt samt at forbedre de ansattes sociale forhold.

Til La Cumplida
100% Arabica

100% Arabica

Arvid Nordquist kaffe består altid af 100% arabicabønner af samme oprindelse og høje kvalitetsklasse, uanset tilgang og pris uanset hvor du køber vores premiumkaffe.

Læs mere
"Køber I jer ikke bare fri fra klimaspørgsmål?"

"Køber I jer ikke bare fri fra klimaspørgsmål?"

Dette og andre spørgsmål for du svar på her.

Til Spørgsmål og svar
Hvad betyder GHG?

Hvad betyder GHG?

Til ordliste