Vores bæredygtighedsarbejde

Til en kaffe med en større smag

Hos Arvid Nordquist har smagen altid været i fokus. Men smagsoplevelsen i dag er ikke begrænset til smagsløgene på tungen eller de dufte, vi lugter. Mere end nogensinde spiser og drikker vi med vores samvittighed, hvilket betyder, at en omhyggeligt produceret kaffe simpelthen smager bedre.

Al vores kaffe kommer fra bæredygtigt certificerede kaffebønder, der garanterer dyrkning med omtanke for mennesker og miljø.
Kaffebønnerne er nøje udvalgt af vores indkøbere, så de matcher vores kvalitetskrav. Vores risteri er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001, hvilket betyder, at vi løbende arbejder på at reducere vores miljøpåvirkning og har eksterne auditører, der verificerer vores arbejde. Derudover kompenserer vi for den indvirkning, der stadig er tilbage.

Alt dette giver vores kaffe en endnu større smag. Vi kalder det vores People Planet Coffee manifest.

100% BÆREDYGTIGT CERTIFICERET

Arvid Nordquist ønsker at sikre gode miljøhensyn og sikre arbejdsforhold i hele produktionskæden og modarbejde diskrimination og børnearbejde.

Læs mere

100% KLIMATKOMPENSERAT

Hver kop Arvid Nordquist-kaffe, der drikkes, bidrager til plantning af træer i ryddede områder i kaffeproducerende lande.

Læs mere

EN KAFFEPAKKE BASERET PÅ NORDISK TALLOLIE

Vi skifter til en ISCC-certificeret massebalanceløsning til vores kaffeemballage. Det fungerer på samme måde som systemet med grøn strøm, dvs. at emballageleverandøren i sin generelle produktion erstatter fossil olie med plantebaseret olie, i vores tilfælde svarende til 100% af den mængde, der bruges til at fremstille vores emballage. Denne løsning halverer kulstofaftrykket sammenlignet med fossil emballage.

Læs mere