KWV

Vin- og spiritusproducent med omfattende bæredygtighedsarbejde

KWV blev grundlagt i 1918 og har sit hovedkvarter i byen Paarl i vinregionen Western Cape. De er i dag en af verdens største vin- og spiritusproducenter. Bæredygtighed har længe været en central del af deres arbejde.

Samfundsansvar

KWV investerer mere end nogensinde i forskellige sociale projekter for at styrke lokalsamfundet med henblik på at forbedre levevilkårene for udsatte mennesker, især med fokus på børn og mødre i forskellige livsfaser. KWV bidrager til organisationer som Khula Development Group, Pebbles Project, Athlone House of Strength, Paarl Youth Initiative og Elevation Programme.

KWV bidrager også til Rise Ups aktiviteter, hvor de støtter enkeltpersoner i at realisere forretningsidéer, der kan føre til egen forsørgelse.

Rettfærdige arbejdsvilkår

KWV sikrer, at de kontraherede dyrkere følger Amfori BSCI's adfærdskodeks ved at kræve, at de er WIETA-certificerede (Wine and Agricultural Ethical Trade Associations). WIETA er en anerkendt organisation inden for den sydafrikanske vinindustri, der arbejder for at fremme retfærdige arbejdsvilkår.

KWV arbejder også tæt sammen med Fairtrade og organisationen Wine of South Africa (Wosa) for at sikre bæredygtige arbejdsmetoder og håndtere eventuelle overtrædelser.

Bæredygtige landbrugsmetoder

Alle kontraherede dyrkere og produktionsanlæg er certificeret i overensstemmelse med den internationalt anerkendte standard Integrated Production of Wine (IPW), som sikrer miljømæssig bæredygtighed.

KWV er også aktivt medlem af initiativet Confronting Climate Change (CCC). Det er et klimafodaftryksprojekt udviklet til at støtte de sydafrikanske frugt- og vinhverv.