OneCup kapselmaskiner

OneCup kapselmaskiner

Arvid Nordquists OneCup-kapselmaskiner fra K-fee System er nøje udvalgt for at få det bedste frem i vores OneCup-kaffeblandinger.

Maskinen er designet og udviklet i Schweiz og fremstillet i en gedigen og pålidelig kvalitet. Maskinen giver dig valgfrie varme drikke med et enkelt tryk på en knap. Og den er let at holde takket være den integrerede rengøringsfunktion og automatisk kapseltømning samt slukning.

Alle OneCup-kapselmaskinerne har:
- Enkle, intuitive funktioner
- Hurtig opvarmning (20 sekunder)
- Automatisk slukning 5 min. efter brug
- Høj effekt, der giver den rette temperatur og det rette tryk i kapslen
- Automatisk kapseltømning og indbygget rengøringsfunktion.

Vælg den kapselmaskine, der passer til din indretning

Kapselmaskinen OneCup The Black One er i et stilrent og slankt sort design. For at sætte dit eget præg på den kan du sætte en sticker på siderne af maskinen med den farve eller det mønster, der passer til dit køkken. Stickerne er nemme at sætte på og tage af. Den første serie af stickers fås i seks forskellige farver: smalstribet, turkis, lime, rød, hvid og cerise. Der kommer nye farver til, som passer til sæsonen.

Tre modeller OneCup-kapselmaskinen fås i tre forskellige modeller - The Black One, The Rifled One og The Pro One, som er tilpasset til professionel brug. The Pro One kan du læse mere om på vores hjemmeside for restauranter/kontorer.

Download billede af The Black One her.
Download billede af The Rifled One her.