Espresso Giusto

Espresso Giusto

Espresso — Frugt & Nøddeagtig

Espresso Giusto ristes langsomt på italiensk vis og indeholder 100 % nøje udvalgte arabicabønner. Oprindelsen kan variere, men aldrig smagen.Det giver en espresso med en krydret nøddeagtig karakter med et islæt af kandis, en vis syrlighed og en rund og afbalanceret afslutning. Bønnerne dyrkes 700-2000 meter over havet og består primært af vasket kaffe.
Giusto Espresso er både KRAV- og Fairtrade-certificeret. Det betyder, at bønnerne kommer fra dyrkning, der er certificeret af Fairtrade Labeling Organizations International, hvilket garanterer, at producenter og avlere har trygge arbejdsforhold og får en rimelig godtgørelse.Bønnerne er dyrket uden sprøjtemidler til gavn for miljøet.Noget som klart bidrager til, at Giusto Espresso har en ekstra god eftersmag.
Vores forskellige espressoer ristes på traditionel italiensk vis i vores risteri.På denne måde kan vi have samme høje kvalitetskontrol som med det øvrige kaffesortiment.Vores espressoer har forskellig karakter, så de kan drikkes i deres rene form som espresso eller med mælk som caffelatte og cappucino.

Ristning
Espresso
Syrlighed
Særskilt
Krydret
Karamel
Rundhed
Afbalanceret
Frugtighed
Blomsterrig
Nødder/chokolade
Hasselnød

Bedst at brygge med

Økologisk, hele bønner eller espresso.

100% certificeret Arabica Beans Fra

Indonesien, Mellemamerika og Østafrika.

100% certificeret bæredygtighed

100% certificeret bæredygtighed

Kaffe skal smage godt, også bagefter. Når vi producere vores kaffe ønsker vi at fremme den menneskelige velfærd, og bidrage til social trivsel og udvikling. Vores certificering garanterer at vi opfylder de højeste miljøkrav.

Læs mere om betydningen af trediepartscertificeret bønner