onecup - Rigtig kaffe på 20 sekunder

Arvid Nordquist OneCup er et helhedskoncept med både maskine og kapsler, som tilsammen giver førsteklasses varme drikke.

Bedste smag

Kaffe til Arvid Nordquists OneCup-system udvælges og indkøbes af Arvid Nordquists kaffeeksperter. Grundlaget for smagen i din kop lægges i valget af råvarer – derfor vælger vi at samarbejde med kaffefarmere og samarbejdspartnere, som deler vores syn på kvalitet. Vi benytter os kun af udvalgte bønner og farmere og køber de højeste kvalitetsklasser i de lande, vi har valgt at handle med. Al kaffe fra Arvid Nordquist består af 100 % Arabica-bønner, som er modnet langsomt på højtliggende farme, hvilket resulterer i et bredt spekter af smagsnuancer, en fyldig aroma og en tydelig frugtighed. Smagen på vores kaffe er rund og afbalanceret med en lang eftersmag og er stabil over tid. Det er ganske enkelt en kaffe, du kan stole på.

Ved udvælgelsen af råvarer til vores chokolade- og tekapsler får vi hjælp af eksperter fra virksomheden K-fee System i Tyskland. K-fee System er en del af Krüger Group, et familieforetagende, som har arbejdet med te- og chokoladeprodukter i 40 år. 

Dette er, hvad Arvid Nordquist gør for miljøet

Kaffe, chokolade og te er alt sammen produkter af vores jordklode. Miljø og klimaforandringer er derfor vigtige spørgsmål for os. Al kaffe fra Arvid Nordquist er 100 % klimakompenseret hele vejen fra dyrkning til butikshylde. Også vores mælke-, chokolade- og tekapsler er 100 % klimakompenserede. Vi planter træer, som optager lige så meget drivhusgas, som produktionen medfører. Ud over klimaeffekten bidrager træplantningen også til at bekæmpe fattigdom. Samtlige vores kaffe-, te- og chokoladekapsler er desuden Fairtrade-mærkede. Og for at reducere vores egne udslip fastsætter vi hvert år forbedringsmål på en række miljøparametre. Endelig er Arvid Nordquists kaffe- og tekapsler økologiske.

Genbrug dine kapsler!

Arvid Nordquists espresso-, mælke- og chokoladekapsler indeholder ikke aluminium. Filterkaffe- og tekapslerne har en lille foliesticker, som skal fjernes, før kapslen lægges i maskinen, for at mindske vandtrykket i kapslen. Foliestickerne skal affaldssorteres som aluminium. Alle vores kapsler er desuden Fairtrade-mærkede. De brugte kapsler samles i maskinens kapselbeholder og indeholder ikke aluminium. De kan derfor affaldssorteres som blød plast. Så hjælpes vi ad med at reducere miljøbelastningen.

Alle råvarer i Arvid Nordquist OneCup-kaffe og -te er økologiske og certificerede i overensstemmelse med de internationale Fairtrade-kriterier. Også chokoladen er Fairtrade-mærket. Samtlige drivhusgasudslip, som produktionen af kapsler medfører, hele vejen fra dyrkning til butikshylde, kompenseres der for gennem køb af klimacertifikater til plantning af træer.

Vores fokus er at forsøge at tilfredsstille dine smagssanser, uanset om du vælger kapsler med filterkaffe, espresso med eller uden mælk, te eller chokolade. Vores mål er, at du hver gang skal nyde din smagsoplevelse.