Jules Destrooper

Drevet af sin passion kombinerede købmanden Jules Destrooper de bedste krydderier som han importerede fra Afrika og Asien med naturens bedste ingredienser. Det var på denne måde han fik den unikke smag i  Almond Thins, som så mange generationer  verden over er kommet til at elske. I 1886 grundlagde han sin forretning som stadig har hans navn, Jules Destrooper.    

Efter succesen med Almond Thins skabte han sin egen variant af den traditionelle belgiske smørvaffel,  Butter Crisps som blev lanceret i 1890. I 1911 vandt Almond Thins det prestigefyldte guld på den kendte madmesse i Paris. Han modtog også andre internationale erkendelser som gjorde at han begyndte at exportere sine produkter.

I dag drives firmaet af fjerde generation. Det er samme hemmelige opskrift fra dengang som Jules Destrooper  bruger den dag  i dag. Naturligvis indebære 125 års udvikling at der idag anvendes moderne metoder for at sikre den højeste kvalitet og hygiejne, men originalopskriften er stadig den samme. Præcis som i 1886, er kagerne fra Jules Destrooper helt uden konserveringsmiddel samt smags- og farvestoffer. Hver kage er resultatet af en søgen efter at tilbyde naturlige produkter baseret på cremet smør, friske æg, mælk og nøje udvalgt sukker.