Red elefanterne

Støt vores arbejde

Arvid Nordquist donerer hvert år 25.000 amerikanske dollars til African Wildlife Foundation.

En stigende efterspørgsel efter elfenben har resulteret i en omfattende krybskyttejagt på det afrikanske kontinent. Hvert år dræbes tusindvis af elefanter på grund af krybskyttejagt. Arvid Nordquist bidrager aktivt ved at donere penge til African Wildlife Foundation og deres redningsprojekter, der har til formål at bekæmpe den ulovlige handel med elfenben.

Ved at købe Wanyama støtter du samarbejdet mellem Arvid Nordquist og African Wildlife Foundation, så det kan fortsætte. Og dermed er du med til at redde den afrikanske elefant.

Takkebrev fra AWF. 

AFRICAN WILDLIFE FOUNDATION

Elfenben, der er taget fra en elefant i Afrika, rejser langvejs for at nå forbrugeren. Gennem en veludviklet handelskæde med store netværk. Hvis man skal sætte en stopper for drabet på elefanter, kræver det et samarbejde mellem flere aktører og aktioner i flere led. Nedenfor kan du læse om et eksempel på den illegale handel med elfenben og de foranstaltninger, som AWF træffer for at sætte en stopper for denne ved hjælp af pengedonationer.

Den afrikanske elefant er udbredt i Afrika syd for Sahara og i regnskovene i Central- og Vestafrika. Elefanter kan leve i næsten et hvilket som helst miljø, der tilbyder rigelige mængder mad og vand. Med en vægt på 3-5 ton er det ikke svært at forstå, at elefanten kræver meget mad. Diæten består af græs, frugt, rødder og bark. De strejfer omkring over store områder i jagten på føde. De kan spise op til 136 kg mad og drikke 30 til 50 liter vand på en dag.

Elefanten er et socialt dyr, som lever i små familieflokke, der som regel består af en ældre matriark og flere generationer af kvindelige familiemedlemmer. Hannerne er som regel alene, men de kan leve i små grupper med tre eller fire tyre. De tager sig af svage eller tilskadekomne medlemmer og lader også til at sørge over døde kammerater.