Jules Destrooper

JULES DESTROOPER 

Det hele begyndte i et lille bageri... Den 8. august 1885, hvor Jules Destrooper åbnede et lille hyggeligt bageri i byen Lo i Vestflandern, Belgien. Jules var ambitiøs af natur og kombinerede sit bageri med en butik, hvor han solgte koloniale varer importeret fra Afrika og Asien. Det var sådan han adskilte sig fra de frem andre bagere i landsbyen Lo. Kunderne rejste især til Lo for at smage Jules' kaffe, tobak, chokolade og krydderier.

Drevet af passion skabte Jules småkagen Almond Thins. Han brugte de bedste krydderier fra sin butik kombineret med naturens bedste ingredienser.

Almond Thins var oprindeligt beregnet som en salgsfremmende gave til butikkens kunder. Men, snart kom flere mennesker til Lo for at smage hans Almond Thins end for de eksotiske varer i butikken. Jules så straks potentialet i de populære småkager. 

Og the rest is history....

Siden 1886, hvor produktionen officielt startede, har Jules Destrooper kun arbejdet med de bedste ingredienser; blandt andet søde valencia-mandler, lækker belgisk chokolade og rent smør fra Irland. 

"Naturen giver os så meget, vi kan arbejde med, så hvorfor tilføje mere? Ingen tilsætningsstoffer, ingen kompromisser?"

Alle Jules Destrooper produkter er, præcis som i 1886, fremstillet helt uden konserveringsmidler, kunstige smagsstoffer, farvestoffer og GMO'er.
De små knasende kager er perfekte som tilbehør til kaffen, på kagefadet, til desserter, eller når den søde tand skal beregnes. 

I dag, drives Jules Destrooper af fjerde generation. Den orginale opskrift følges forsat, når de laver Almond Thins og Butter Crisps. Tidens udviklingen indebærer naturligvis, at der i dag anvendes mere moderne metoder og teknologier til at sikre den højeste kvalitet og hygiejne - men originalopskriften er den samme.