Robertsons's

Robertsons

Bitre appelsiner blev til et århundrede af smagssensationer. Robertsons historie begyndte i 1859, da James Robertson åbnede en butik i Paisley i Skotland. Her solgte han bl.a. marmelade fremstillet efter hustruen Marions opskrift.
En dag blev James overtalt til at købe et par bitre appelsiner. Men det viste sig, at disse ikke kunne sælges. Derfor foreslog Marion, at de i stedet lavede marmelade af appelsinerne.

Robertsons marmelade blev hurtigt kendt for sin høje kvalitet og den gode smag. I 1864 blev Robertson & Sons Ltd grundlagt, og i 1890 blev den første marmeladefabrik åbnet. I 1933 blev Robertsons udnævnt til kongelig hofleverandør til det engelske hof. 

Det brede og tiltalende sortiment byder på noget for enhver smag. Robertsons marmelade er fremstillet af frugter og bær såsom; appelsiner, lime, brombær og citroner. I sortimentet finder man også de unikke og klassiske lime- og lemon curd. 

Robertsons produkter

I dag eksporteres Robertsons til en lang række lande verden over. Robertsons har været distribueret af Arvid Nordquist i Sverige siden 1907, og er dermed det ældste mærke i vores portefølje.