Schär

SCHÄR

Siden 1922 har Schär troet på, at mad har en evne til at bringe mennesker sammen. Derfor har Schär skabt en række glutenfri produkter, baseret på naturligt glutenfri afgrøder og korn – så alle kan sidde med ved bordet.
Schär tilbyder blandt andet glutenfri produkter inden for snacks, brød, melblandinger, søde sager, salte kiks og småkager.

Som et projekt indenfor babymad til nyfødte med mave-tarmproblemer, begyndte rejsen begyndte i 1922 under mærket Dr. Schär. Men projektet to en ny drejning i 1981…

Europas yndlingsmærke af glutenfri produkter startede i en lille butik med helsekost og farmaceutiske produkter i Merano i Sydtyrol.
Da Ulrich Ladurner, som 23-årig, overtog forældrenes butik med helsekost og farmaceutiske produkter var han allerede interesseret i Dr. Schärs glutenfri produkter.
Han introducerede dem til butikkens varesortiment, og overtog til sidst hele mærket Schär i 1979. Ulrich havde tiltro til de glutenfri produkters potentiale. Interessen bundende i, at han efter samtaler med sine kunder, fik øjnene op for at der ikke fandtes passende fødevarer til folk med cøliaki.

Han specialiserede sig derfor i levering af glutenfri fødevarer og lancerede det første komplette udvalg af Schär glutenfri produkter på markedet i 1981.

 

Fra morgenmad til aftensmad, to-go eller to-stay. Med over 100 produkter tilbyder Schär et attraktivt og varieret sortiment verden over.

De glutenfri Schär produkter er ikke kun gode i smagen, men de afspejler også kvalitetsstandarderne for en fremragende naturlig og sund kost.

Vil du vide endnu mere om Schär og de forskellige produkter, så kig forbi hjemmesiden.