Schär

FULD AF KVALITET – FRI FOR GLUTEN

Schär er et italiensk brand, så vi forstår det dér med mad. Vi mener, at du skal have mulighed for at spise og nyde lige præcis, hvad du vil, uden at skulle gå på kompromis med smag og kvalitet. Præcis derfor er alle vores produkter fulde af kvalitet og frie for gluten.

Det som startede i 1922 under varemærket Dr. Schär som et projekt indenfor børnemad tog en ny drejning i 1981.

Fra starten arbejde Dr. Schär med en diæt til nyfødte med mave/tarm lidelser. Under udvikling af disse produkter, udviklede Dr. Schär under ledelse af Ulrich Ladurner i 1981 det første komplette udvalg af glutenfri produkter.

 

imagewrtif.png

 

Fra morgenmad til aftensmad, to-stay eller to-go. Med over 100 produkter, tilbyder vi et attraktivt og varieret sortiment verden over. I vores sortiment kan du finde forskellige brød, saltede snacks, søde sager og mel - alt sammen lavet med kærlighed.

I dag findes Schär i 73 lande rundt omkring i verden og målet er at bliver internationale markedsleder indenfor glutenfri produkter.

Vi udvikler, tilpasser og tester massevis af produkter og opskrifter hvert år, for at kunne tilbyde dig et endnu bedre udvalg og et nemmere liv.

Vores glutenfri produkter smager ikke blot godt, men opfylder også kvalitetsstandarderne for høj kvalitet, naturlige ingredienser, samt sikker og sporbar mad.

Vil du vide mere om os og vores produkter, så klik ind på hjemmesiden.