Sun-Maid

NATURLIGE ROSINER FRA CALIFORNIEN

Sun-Maids historie begynder i Californien og strækker sig helt tilbage til 1912. Virksomheden har fra starten dyrket frugt- og rosiner. Sun-Maid drives som et kooperativ og ejes af landmænd som er geografisk placeret i området omkring Central Valley i Californien.

Sun-Maid indeholder ingen tilsætningsstoffer og ingen tilsat sukker, kun Californiske druer som er tørret i solen. Sun-Maid er originalen – et naturligt og sundt alternativ til snack for dem som sætter pris på kvalitet, sundhed og tradition.

Sun-Maid er kendt for deres ikoniske, røde pakke med portræt af en dame. Denne dame hedder Lorraine Collett Petersen og har levet i virkeligheden. I dag er Lorraine blevet et symbol for Sun-Maid og er stærkt forbundet med rosiner og selve brandet over hele verden.

imagee1a75.png

I Sun-Maid sortimentet findes der noget for alle: 400 gr bøtten til storforbrugerne f.eks. til bagning og glögg sæsonen, 250 gr pakken sammen med morgenmadsprodukter, økologiske 250 gr eller 6 pack og de mindre 6-packs, single pack og mini’er er perfekte som snack og til mellemmåltid.

I Sun-Maid sortimentet findes der også Tranebær, Svesker og de seneste Sun-Maid Sour Raisins, som er rosiner der er tilsat smag af jordbær, vandmelon og mixet bær.