I 1889 blev virksomheden Sharwood’s grundlagt, og året efter lancerede man produktionen af bl.a. mangochutney i England.

Efterspørgslen var så stor, at den første fabrik kunne åbnes i 1899. Sortimentet er gennem årene vokset voldsomt. I England er Sharwood’s ikke bare den førende producent af indisk mad, men også af thailandsk og kinesisk mad.

I 1947 og 1994 blev Sharwood’s udnævnt til Kongelig Hofleverandør til det engelske hof. Sharwood’s har været repræsenteret i Norden af Arvid Nordquist siden 2004.

INDIENS KØKKEN FRA SIN BEDSTE SIDE

 

Sharwood’s produkter gør, at resultatet bliver perfekt – nøjagtig som de retter, der serveres på en indisk restaurant. For dem der ønsker, at madlavningen skal gå hurtigt, kan vi tilbyde de hurtige saucer, og til de mere avancerede kokke, der vil tilbringe lidt mere tid i køkkenet, kan vi tilbyde pasta og krydderiblandinger.

SHARWOOD’S ER ET AF PREMIER FOODS’ MANGE VAREMÆRKER

Siden en virksomhedsovertagelse i begyndelsen af 2007 ejes varemærket Sharwood’s nu af Premier Foods – Englands største fødevareproducent. Blandt Premier Foods’ varemærker findes bl.a. Robertson’s, Loyd Grossman og Quorn. Premier Foods har ca. 20.000 ansatte.